Voorstellen
 
 
   
  Home
   
  Voorstellen
   
  Consult
   
  Spirituele Coaching
   
  Healing
   
  Aartsengelen initiaties
   
  Serafijnen initiaties
   
  Contact


 
 

Karin Luijben (1963)

Karin LuijbenMijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat er meer was tussen hemel en aarde. Als kind nam ik dat voor waar aan, ik was me er nog niet van bewust dat niet iedereen aanwezigheid om zich heen voelt. Mijn weg verliep dan ook heel aards: studeren, werken, trouwen en kinderen krijgen. Tot de dood van mijn vader in 1996. Deze gebeurtenis is voor mij heel ingrijpend geweest en kort na zijn dood kreeg ik intens contact met de geestelijke wereld. Zij lieten weten er voor mij te zijn en ik slechts mijn ogen en oren hoefde te openen om contact te krijgen. Sindsdien is mijn spirituele ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan.
Ik opende mezelf en kreeg contact met mijn gidsen, die mij wijze lessen leerden. Door levenservaring en verkregen inzichten ontwikkelde mijn bewustzijn zich en kom ik in de essentie van wie ik werkelijk ben.

 

In 1998 startte ik met het volgen van taiji lessen. In 2002 begon ik met het geven van qigonglessen en heb vijf jaar lang met veel plezier anderen laten kennismaken met de weldadige werking van qigong.
In 2001 kwam ik in aanraking met Reiki. Dit sprak me zo aan dat ik in 2004 mijn masterschap behaalde. Vanaf 2002 heb ik een eigen reikipraktijk gehad waarbij ik sinds 2004 ook cursussen gaf als reikimaster.

Na een aantal ontwikkelingen in mijn privé leven kreeg ik eind 2007 wat meer innerlijke rust en de behoefte om mijn contacten met de geestelijke wereld te verdiepen. In 2008 heb ik een opleiding Mediumschap gevolgd. Mijn gevoel van thuiskomen in een wereld die zo verweven is met de mijne heeft tot resultaat gehad dat ik als medium de praktijk "Taal van het Licht" ben gestart.