Serafijnen initiaties
 
 
   
  Home
   
  Voorstellen
   
  Consult
   
  Spirituele Coaching
   
  Healing
   
  Aartsengelen initiaties
   
  Serafijnen initiaties
   
  Contact


 
 

Serafijnen Initiaties (Lightarian Purification Rings ™)

De Serafijnen Initiaties (inwijdingen) zijn een vervolg en een verdieping op de Aartsengelen Initiaties. Je kunt de Serafijnen initiaties doen wanneer je de Aartsengelen Initiaties hebt gedaan.

Serafijnen zijn engelen van Licht en Liefde die het dichtst bij de Bron of God staan en het Goddelijke Licht reflecteren.
Een Purification Ring is een etherische en energetische verbinding met de kwaliteiten en energie van de Serafijnen.
De Serafijnen Initiaties zijn inwijdingen waarbij je, via de Purification Rings, energetisch verbonden wordt met deze bijzondere engelen. Je ontvangt zes initiaties. Via mij wordt er een verbinding gemaakt tussen jou en een bepaalde groep Serafijnen. Deze verbinding geeft je de moed om de Serafijnse kwaliteiten in je leven toe te staan en inspireren en ondersteunen je bij jouw innerlijke groei.

De eerste initiatie: je ontvangt de blauwe vlam van heelheid in je hartchakra en je ontvangt de herdersstaf. Om DNA en persoonlijke zienswijze om te vormen. De eerste initiatie is de basis om de volgende vijf initiaties te ontvangen.

De tweede initiatie: een kristallen schedel wordt in je kruinchakra geplaatst. Je wordt volledig geopend om zuivere en volledige informatie te ontvangen via je zintuigen, waardoor je beter in staat zult zijn om vreugdevol en liefdevol in het leven te staan. Tevens wordt er een verbinding gemaakt met Sterrenenergie.

De derde initiatie: een zilveren koord wordt via je kruinchakra ingebracht door de Serafijnen. Verborgen agenda's en dingen die je nog uit te werken hebt worden onthuld.

De vierde initiatie: een regenboogcirkel wordt in je hartchakra geplaatst, deze staat voor heelheid en compleetheid. Je doet aanspraak op je zelfhelend vermogen.

De vijfde initiatie: je ontvangt de blauwe vlam van gelukzaligheid; deze wordt via je voeten in je aura geplaatst en zal een verbinding maken tot in de bron. Deze inwijding helpt bij het begrijpen en toepassen van intentie voor jouw staat van gelukzaligheid.

De zesde initiatie: gouden muzieknoten van de Serafijnen worden in je keelchakra geplaatst. Via deze initiatie wordt magie in jouw werkelijkheid en in je leven gebracht door je totaal te verbinden met de alom aanwezige energie.

Je kunt deze initiaties doen wanneer je de Aartsengelen Initiaties hebt gedaan! De Serafijnen Initiaties worden tijdens zes bijeenkomsten gegeven. Ze kunnen individueel of in kleine groepen gevolgd worden. Informeer naar de mogelijkheden.
Elke bijeenkomst bestaat uit een meditatie en een initiatie. Tijdens de meditatie kijk ik met je mee en vertel je wat ik doorkrijg. Je krijgt een informatiemapje met uitleg over de zes initiaties.

Data:       in overleg
Tijdstip:   in overleg
Kosten:    € 30,- per initiatie
Waar:      Berkenheuvelstraat 9, 5101 WC Dongen

Het is mogelijk om de Serafijnen Initiaties (Lightarian Purification Rings) ook zelf door te geven. De eenmalige kosten hiervan zijn € 70,- voor het officiële manual. Inclusief registratie bij het Lightarian Institute in Amerika, een certificaat en de meditaties.