Aartsengelen initiaties
 
 
   
  Home
   
  Voorstellen
   
  Consult
   
  Spirituele Coaching
   
  Healing
   
  Aartsengelen initiaties
   
  Serafijnen initiaties
   
  Contact


 
 

Overal om ons heen zijn energieën, deze kun je niet altijd met je fysieke ogen waarnemen. Meestal kun je wel energieën voelen. Energie bestaat uit trillingen.

Engelen hebben een fijnstoffelijke energie. Dat wil zeggen dat hun energie een hoge trilling heeft. Je kunt je met deze energie verbinden.

Aartsengelen zijn bijzondere engelen met een eigen energie. Zij zijn de boodschappers van God of Bron, net zoals je het wilt noemen. Hun kracht, licht en liefde is zeer sterk.

We kunnen de Aartsengelen aanroepen en vragen ons te helpen. De Aartsengelen hebben ieder een specifieke kwaliteit zoals: genezing, bescherming, vertrouwen, bewustwording, etc.

Bij de Aartsengelen initiaties (inwijdingen) word je verbonden met de specifieke energie van de Aartsengelen. Zij brengen een heling bij je teweeg waardoor je weer verder groeit in je persoonlijke ontwikkeling.

In totaal ontvang je 5 initiaties: Serafijn Rose Aura, Michaël, Rafaël, Gabriël en Uriël.

De inwijdingen worden tijdens 5 bijeenkomsten gegeven. Deze kunnen individueel of in kleine groepen gevolgd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Elke bijeenkomst bestaat uit een initiatie en een meditatie. Tijdens de meditatie kijk ik met je mee en vertel je wat ik doorkrijg. Je krijgt een informatiemapje met achtergrondinformatie over de Aartsengelen.

Data:      in overleg
Tijdstip:   in overleg
Kosten:    € 30,-- per initiatie
Waar:      Berkenheuvelstraat 9, 5101 WC Dongen

De eerste initiatie: de basisinwijding. Je maakt contact met Serafijn Rose Aura. Deze inwijding heb je nodig om de overige inwijdingen te kunnen ontvangen. Tijdens deze inwijding wordt de “energetische poort” geopend waardoor jij je permanent kunt verbinden met de Aartsengelen.

De tweede initiatie: een inwijding in de energieën van Aartsengel Michaël. Michaël wil ons erop wijzen dat wij allen een Goddelijke vonk in ons hart dragen en dat kunnen laten stralen. Durven zijn wie je bent. Michaël bevrijdt je van karma en karmische banden.
Hij laat ons zuiver en in waarheid, zonder te oordelen, spreken en zorgt voor spirituele bescherming.

De derde initiatie: een inwijding in de energieën van Aartsengel Rafaël. Deze inwijding staat voor Goddelijke healing op alle gebieden in jouw leven. Je zult in staat zijn jouw kansen en de spirituele beloningen die je tegenkomt duidelijker te zien. Aartsengel Rafaël kunnen we aanroepen om ons de moed te geven negatieve energie los te laten die van invloed is op onze gezondheid en welzijn.
Bij genezing van jezelf, anderen of de aarde kun je Rafaël aanroepen.

De vierde initiatie: een inwijding in de energieën van Aartsengel Gabriël.
De “Hemelse bewustworder”. Hij helpt om inzicht te krijgen in wat we echt willen in het leven en waarom we dat willen.
Gabriël helpt je om, vrij van angsten, volledig in je kracht te gaan staan. Deze inwijding helpt je om toegang te krijgen tot je intuïtie, vreugde en (innerlijke) communicatie.

De vijfde initiatie: een inwijding in de energieën van Aartsengel Uriël.
De “Vrede bewaarder”. Hij helpt ons met het krijgen van rust in onze ziel. Hij helpt met het vredig oplossen van problemen en schenkt ons vernieuwing van hoop.
Deze inwijding helpt om jouw creativiteit en inspiratie zichtbaar te maken en je zult schoonheid uitdragen in alles wat je ziet, zegt en doet.

Het is mogelijk om de Aartsengelen Initiaties zelf door te geven. De eenmalige kosten hiervan zijn € 60,- voor het officiële manual (hierin staan de 5 initiaties beschreven). Inclusief registratie bij het Lightarian Institute in Amerika, een certificaat en de meditaties.